Greeploze keukens

Wanneer er geen zichtbare grepen zijn aan je keukendeuren, dan straalt je keuken een zekere kalmte en elegantie uit. Deze moderne look leent zich perfect voor een groot aantal mogelijkheden. Er is dan ook veel vraag naar greeploze keukens de laatste jaren. Het subtiele horizontale en verticale lijnenspel, in combinatie met de juiste materialen en een prachtig werkblad zijn voldoende elementen om elke keuken een unieke uitstraling te geven, in alle subtiliteit.

Moderne keukens

De moderne strakke keuken geeft een kalme uitstraling aan je ruimte. Afhankelijk van de gekozen materialen - gaande van poederlak en hoogglans tot exotische houtstructuren - geef je karakter aan je keuken. Dankzij een goed overwegen mix van afwerkingen en structuren,in combinatie met minimalistische of sterk uitgesproken deurklinken, kom je steeds tot een uniek resultaat. Dankzij onze interieurexperts zal het resultaat volledig beantwoorden aan je verwachtingen.

Landelijke keukens

Een landelijke keuken is vaak bijzonder gezellig. Huiselijkheid en heerlijke momenten met vrienden en het hele gezin staan centraal. Mooie, decoratieve en functionele elementen zoals een wijnrek, een fruitmand... passen perfect in het kader. Mooi afgewerkte details van A tot Z en sterk uitgesproken elementen zoals een mooi fornuis of een granieten spoelbak zorgen er voor dat overal iets te beleven valt, zonder afbreuk te doen aan het geheel, de stijl en de harmonie.

Keukens in alle stijlen

Bij David Geysenbergh kan u terecht voor keukens in alle stijlen. Onze adviseurs en specialisten luisteren aandachtig naar uw ideëen en wensen. Uw keuken wordt van A tot Z ontworpen en afgewerkt tot in de kleinste details. Laat u inspireren door onze realisaties of kom vrijblijvend langs in onze showroom in Tienen! 

Contacteer ons en maak een afspraak

Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak een afspraak met onze specialisten, wij geven u graag advies op maat!