David Geysenbergh

Bij David Geysenbergh geloven we dat een keuken meer is dan een verzameling van kasten, deuren en toestellen. Het is het hart van je thuis, de plaats waar vrienden en familie samenkomen en waar mooie momenten beleefd worden. Kwaliteitsvolle producten aan een competitieve prijs, dat is onze visie. Vul dit aan met een professionele aanpak en een gedreven service na verkoop en dan weet je exact wat je bij David Geysenbergh kan verwachten. De frisse blik van onze interieurarchitecten in combinatie met ons ruim gamma zorgt er voor dat jouw interieur een unieke en elegante uitstraling zal krijgen.

U kan ook bij ons terecht voor renovaties of totaalinrichting. Aarzel niet om ons te contacteren, onze adviseurs staan altijd voor u klaar!

Hoogwaardige keukens en badkamers

We zetten jouw visie om in werkelijkheid. Het hele ontwerpproces begint met een visie. Met jouw input, toveren onze ontwerpers jouw ruimte om tot een mooie, multifunctionele keuken. Jullie spreken over kleur, functionaliteiten, stijl, afwerking en accessoires. Vervolgens krijg je op basis van dit gesprek een ontwerp van je keuken. We waken er zorgvuldig over dat de ruimte optimaal benut wordt en volledig is afgestemd op jouw wensen en benodigdheden. Bezoek onze showroom in Tienen of neem contact op voor een gratis consultatie.